Scrubs and Rubs

Organic Luscious Salt Glow - 55 min - 65 EUR

Deze scrub bevat zout uit de dode zee en organische zeewier olie, deze combinatie hydrateert de huid, stimuleert bloedcirculatie en lymfesysteem, verstevigd de huid en verhoogd de glans.

Organic Lavender and Seaweed Sugar Glow - 55 min - 65 EUR

Een fantastische mix van lavendelolie, zeewier en suiker om de huid te exfoliëren. De dode huidcellen worden door de suikerstructuur op een zachte wijze verwijderd en de huid wordt verzorgd door de combinatie van zeewierextract en lavendelolie. Dit is een zachte scrub welke bovendien ontspannend op de spieren werkt. Na de scrub krijgt u de kans om te douchen en volgt een korte ontspannende massage met VOYA's Softly Does It.

Organic Peppermint and Seaweed Glow - 55 min - 65 EUR

Een verfrissende scrub die uw lichaam en huid stimuleert. Deze heerlijke mix van biologische pepermuntbladeren, zeewier en suiker heeft een dubbele werking. De dode huidcellen worden verwijderd terwijl uw lichaam kan genieten van de stimulerende werking van pepermunt. 

Organic Hydrating Body Scrub - 55 min - 65 EUR

Een exfoliatie met VOYA's Time To Shine. De lichaamsscrub op basis van amandelolie, zeewier en gemberextracten gecombineerd met fijngemalen walnootschelpen. Deze scrub heeft een crèmestructuur en is zacht maar efficiënt om ruwe of vale huid te laten herleven. Na de scrub krijgt u de kans om te douchen en volgt een korte ontspannende massage met VOYA's Softly Does It. Je huid voelt gevoed en is zijdezacht.

Organic Stimulating Seaweed Body Buff - 55 min - 65 EUR

Deze scrub is de ultieme booster voor uw huid op basis van gecertifieerd biologisch blaaswier. De behandeling voor een vermoeide en vale huid. De antioxidanten van het mineraalrijke blaaswier worden gecombineerd met pure zeewieroliën om jouw huid te laten herleven. Het gemalen blaaswier is een krachtige exfoliator welke de huid en bloedcirculatie stimuleert. Na de volledige lichaamsscrub krijgt u de kans om een douche te nemen en volgt een korte ontspannende massage met VOYA's Softly Does It.