VOYA Radiance Collection - Giftset

Radiance Collection - Organic Facial Skincare Gift Set

Geschenkset voor het gelaat voor een gezonde stralende huid

U bent op zoek naar een verzorging die ECHT de uitstraling van uw huid verbetert? Deze met zorg door VOYA uitgekozen producten werken samen om het celherstel van de huid te versnellen en de vitaliteit van de huid te verbeteren.

Een doffe huid gaat stralen, ziet er jonger uit.

De geschenkset omvat:

- Love a Scrub, scrub voor het gelaat (125ml)

VOYA's super lichte en niet-aggressieve scrub voor het gelaat bevat een mix van biologische botanische kruiden en zeewierextracten die harmonieus samenwerken om de huid zachtjes te exfoliëren waardoor crèmes en serums beter kunnen inwerken. Uw huid ziet er fris en gerevitaliseerd uit en voelt zacht en gevoed aan.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 2-3 keer per week, na de reiniging. Breng zachtjes een kleine hoeveelheid aan op het gelaat en wrijf in met circulaire bewegingen vooral op de probleemzones (voorhoofd, kin, neus, kaaklijn) en vermijd de regio rond de ogen. Masseer zachtjes gedurende 1 minuut en speel grondig af met warm water. Voor een optimaal resultaat gebruik nadien de VOYA Ritzy SPritzy Toner en Voya Me-Time dagcrème.

Voordelen

  • Herstelt de natuurlijke uitstraling van de huid.
  • Verhoogt de inwerking van de crèmes en serums die nadien gebruikt worden
  • Versnelt de celregeneratie

- Get Glowing, Verhelderend kleimasker (50ml)

VOYA's verhelderend gelaatsmasker verlicht en purifiieert de huid. Bevat een unieke mix van rozemarijn, eucalyptus en mineraalrijk zeewier. Deze behandeling detoxifeert de did diepgaand en laat uw huid stralen.

Gebruiksaanwijzing

Breng een dun laagje Get Glowing aan op het gelaat en het laat het gedurende 15 min inwerken. Spoel af met warm water en dep droog. Gebruik 2 keer per week.

Voordelen

  • Purifieert, herbalanceert en detoxifieert
  • Geeft uitstraling aan een vermoeide huid
  • Versnelt genezing
  • Ontzwelt
59.00 €