VOYA Luxery Candle Lavender, Rose & Camomile

Geurkaars 20 cl

Sensueel, kalmerend, subtiel en zoet. Deze geur, met een toets van camomille en rozen, roept meteen innerlijke rust en een gevoel van ontspanning op. Ervaar de geruststellende werking van zomerse lavendel en geraniums en laat de geur ontvouwen als een boeket van vers gesneden bloemen. Omhul de door u gekozen ruimte met een harmonieus kalmerend aroma. Kalmerende rozenblaadjes en elegante kamille worden gecombineerd als een therapeutisch aroma om u de perfecte nachtrust te bieden.

De kaars bestaat uit een was op basis van natuurlijke sojaolie en koolzaadolie, verrijkt met enkele geheime natuurlijke ingrediënten. Met het ook op het behoud van ons milieu zijn alle ingrediënten samengesteld uit non-petroleum hernieuwbare bronnen. De kaars brandt met een zachte natuurlijke gloed en brandt zeer proper.

Brandtijd tot 30 uur.

Therapeutisch voordeel:

Deze verzachtende geur zal helpen om te ontstressen en een gespannen geest tot rust te brengen.

Waar te gebruiken?

Perfect voor slaapkamers of een ruimte die gebruikt wordt om te ontspannen. Slaap lekker met het VOYA lifestyle productengamma en probeer ook de kalmerende camomille thee.

Veiligheidsinformatie:

Lees het etiket voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Laat steeds minstens 10 cm tussen 2 brandende kaarsen. Buiten bereik van ontvlambaar materiaal houden. Laat nooit een kaars onbewaakt achter. Maak de wiek vrij voor het aansteken. Brandt de kaars niet verder op dan 5 mm van de basis. Laat geen lucifers of ander afval achter in de kaars. Om het risico op rookvorming te voorkomen, laat nooit langer dan 4u branden. Verplaats nooit een brandende kaars.

27.00 €
Please select variants first