VOYA Luxery Candle African Lime & Clove

Geurkaars 20 cl

Voel je meteen betoverd, verfrist en gerevitaliseerd door het Afrikaanse limoen, citroen en kruidnagel aroma. Dit is een sprankelende levende geur met citrusnoten van citroen, pompelmoes en verse limoen gecombineerd met een vleugje van pittige kruiden en warme kruidige kruidnagel, afgewerkt met een vleugje patchouli.

De kaars bestaat uit een was op basis van natuurlijke sojaolie en koolzaadolie, verrijkt met enkele geheime natuurlijke ingrediënten. Met het ook op het behoud van ons milieu zijn alle ingrediënten samengesteld uit non-petroleum hernieuwbare bronnen. De kaars brandt met een zachte natuurlijke gloed en brandt zeer proper.

Brandtijd tot 30 uur.

Waar te gebruiken?

Geschikt om elke omgeving te verfrissen. Woonkamer, keuken, badkamer, hall of werkruimte.

Therapeutisch voordeel:

Dit aroma heeft een helder en verfrissend karakter en zorgt voor een opbeurende en stimulerende ontwaking van de zintuigen, is een ware boost voor jouw humeur en helpt jou ten volle te genieten van jouw dag.De kaars bestaat uit een was op basis van natuurlijke sojaolie en koolzaadolie, verrijkt met enkele geheime natuurlijke ingrediënten. Met het ook op het behoud van ons milieu zijn alle ingrediënten samengesteld uit non-petroleum hernieuwbare bronnen. De kaars brandt met een zachte natuurlijke gloed en brandt zeer proper.

Brandtijd tot 30 uur.

Veiligheidsinformatie:

Lees het etiket voor gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Laat steeds minstens 10 cm tussen 2 brandende kaarsen. Buiten bereik van ontvlambaar materiaal houden. Laat nooit een kaars onbewaakt achter. Maak de wiek vrij voor het aansteken. Brandt de kaars niet verder op dan 5 mm van de basis. Laat geen lucifers of ander afval achter in de kaars. Om het risico op rookvorming te voorkomen, laat nooit langer dan 4u branden. Verplaats nooit een brandende kaars.

27.00 €
Please select variants first