VOYA Angelicus Serratus - Body Oil

100 ml

Een super hydraterende body olie met de typische VOYA geur gebaseerd op citrusnoten en de zee. Verrijkt met Angelicus Serratus; de "Angels-Kiss" van de oceaan nl. het zeewier Fucus Serratus om de soepelheid en de elasticiteit van de vermoeide huid te verbeteren terwijl deze gepurifieerd en gereinigd wordt.

Verrijkt met de anti-oxidanten rozenbottel dat de tekenen van het verouderen vertraagt, teunisbloem dat de celstructuur en de huidelasticiteit verbetert, vitamine E en oliezuurrijke zonnebloem olie. Verrijkt met stimulerende limoen en verjongende mandarijn om de celvernieuwing te stimuleren.

GebruiksaanwijzingenSpaarzaam en gelijkmatig aanbrengen in cirkelvormige bewegingen over het gehele lichaam. Voor een optimaal resultaat gebruiken samen met onze hydraterende body lotion.Ingrediënten:Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaad Olie, Oenothera Biennis (Teunisbloem) Olie, Rosa Canina (Rozenbottel) Vrucht Olie, Fucus Serratus (Zeewier) Extract, Citrus Nobilis (Mandarijn) Olie, Citrus Limon (Citroen) Schil Olie, Citrus Aurantifolia (Limoen) Schil Olie, Eugenia Caryophyllus (Kruidnagel) Olie, Ocimum Basilicum (Basilicum) Olie, Cedrus Atlantica (Cederhout) Olie, Vetiveria Zizanoides (Vetivert) Wortel Olie, Tocopherol, Limonene+, Citral+, Eugenol+, Linalool+.

38.00 €
Please select variants first