Over ons

Bij " Le Voyage " werken we uitsluitend met de biologische producten van het merk VOYA. Het merk werkt voortdurend samen met de meest geavanceerde cosmetische wetenschappers om zo de beste resultaten te behalen voor uw lichaam.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat zeewier een diepgaand effect heeft op de collageenproductie van de huid, toenemende hydratatie niveaus en elasticiteit, alle belangrijke eigenschappen van een heldere en soepele huid. Wist u dat Type 1 collageen 80% vormt van het totale collageen dat aanwezig is in de hoogste niveaus van uw huid?

Het nieuwste wetenschappelijke onderzoek bevestigt dat zeewier, met name de Laminaria Digitata en Fucus Serratus-zeewieren, de Type 1-collageenproductie in de huid met respectievelijk meer dan 200% en 140% verbeteren.

Waarom zeewier?

Zeewier absorbeert op natuurlijke wijze zijn voedsel uit de zee. Als gevolg hiervan bevat het talloze mineralen, vitamines en heilzame ingredi├źnten in hoge concentraties, waardoor het de perfecte oplossing is voor het aanvullen van de mineralen van het lichaam. De huid wordt beschermt tegen vrije radicalen en helpt bij de behandeling van verschillende huidaandoeningen, waaronder psoriasis, eczeem en acne.

Zeewier reinigt en zuivert de huid op natuurlijke wijze, waardoor de soepelheid en elasticiteit worden verbeterd en de tekenen van veroudering worden verbeterd door tonende, verzachtende, vochtinbrengende en stimulerende huidcellen. 

Alle VOYA-producten bevatten extracten van wild zeewier dat duurzaam met de hand wordt geoogst uit de schoonste wateren van de westkust van Ierland en zijn geformuleerd om uw huid diep te voeden en het natuurlijke vermogen om te herstellen en te helen te helpen. Van zee tot huid, we doen ons uiterste best om de unieke zuiverheid van ons zeewier te behouden.

Onze producten zijn ook steeds beschikbaar via onze online webshop! Klik hier of mail naar info@voya.be

Wees de eerste om het nieuwste te lezen!