Massages


Organic Muslin Bag Massage - 90 min - 95 EUR

Pure verwennerij voor al jouw zintuigen. Warme kruidenstempelmassage op basis van sinaasappel, kruidnagel, gember en zeewier. Deze weldaad voor je huid wordt door middel van warme kruidenstempels in de huid ingemasseerd waardoor de kostbare oliën uit het zeewier optimaal worden opgenomen. We gebruiken de beste kwaliteit zeewier en biologische oliën om je huid te exfolIëren en te verzorgen. De warmte vanuit de kruidenstempels verplaatst zich in de huid waardoor er een compleet gevoel aan ontspanning ontstaat en pijnen weggenomen worden.

Voyager Massage Journey - 60 of 90 min - 60 EUR of 90 EUR

VOYA neemt je mee in een reis rond de wereld op het ritme van de zee. Een volledige ontspanningsmassage van top tot teen bestaande uit een volledige bodybrush, massage van de hoofdhuid, gelaatsmassage en een volledige lichaamsmassage. Een combinatie van zachte en stimulerende bewegingen helpen kwaaltjes en pijnen te bestrijden. Wordt aangepast aan uw persoonlijke noden.

Mindful Dreams Sleeping Ritual - 75 min - 85 EUR

Deze behandeling is meer dan een massage; het is een slaapverbeterend ritueel welke zich volledig richt op uw relaxatie en well being. Het werd ontworpen om alle stress en dagelijkse beslommeringen te helpen vergeten. U ervaart de ultieme ontspanning en innerlijke rust. We starten met een voetbad en lavendelscrub van de voeten wat u meteen tot rust brengt. Nadien nemen Hawaïaanse en Balinese massagetechnieken alle spanning uit uw lichaam weg. Tijdens de massage maken we gebruik van producten op basis van biologisch lavendel welke uw ontspanning nog verder gaan ondersteunen. Na dit ritueel slaapt u als een roosje!