Kuren

Bij " Le Voyage " kunt u terecht voor een volledig kuur. Dit om bepaalde huidaandoeningen te herstellen, en uw lichaam terug in balans te brengen. Wij bieden programma's aan, aangepast aan uw noden. Ook een volledig eigen programma samenstellen is mogelijk. Onderaan deze pagina vindt u een kuuraanvraag die u ons via mail kunt terugsturen. Met dit formulier kunnen wij een aangepast programma uitwerken, dan nog kunt u later beslissen of u de kuur volgt of niet. Indien u niet beschikt over een mailadres kunt u ook een intakegesprek boeken met ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Dermatitis

Zeewier is de ideale behandeling voor dermatitis. Het is rijk aan ontstekingsremmende eigenschappen en wordt gebruikt om uw huid te voeden en te herstellen. Dit is een superieure organische verzorging voor de gevoelige huid. Dermatitis betekent 'ontsteking van de huid'. Het is een term waarbinnen verschillende aandoeningen vallen. Sommige vormen zijn acuut, anderen zijn chronisch. Enkele gemeenschappelijke symptomen van dermatitis zijn roodheid, jeuk, bultjes, blaasjes of schilfering...

De producten van VOYA zijn in het bijzonder ontwikkeld voor personen met eczeem, psoriasis en rosacea. De natuurlijke ingrediënten kalmeren, verzachten en beschermen de huid. Het is direct jeukstillend en maakt de huid weer zacht en glad. Met een intakegesprek werken we een op maat gemaakt programma uit, daarnaast krijgt u een gezondheidsadvies om thuis verder op te volgen. Het aantal beurten dat u langskomt gebeurd in samenspraak met de therapeut. 

Detox

Regelmatig detoxen is belangrijk om uw lichaam terug in balans te brengen. Het geeft je terug nieuwe energie en brengt alle functies in je lichaam terug in balans. Dagelijks wordt ons lichaam geconfronteerd met afvalstoffen en toxines. Wanneer er teveel afvalstoffen in ons lichaam opgeslagen zijn kunnen er al snel allerlei klachten ontstaan zoals vermoeidheid, griep, pijnlijke gewrichten en spieren, futloos... Voor onze gezondheid is het daarom van belang regelmatig te detoxen, om alle opgehoopte afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Zo krijgt jouw lichaam opnieuw een betere weerstand en blijft uw lichaam en geest goed functioneren. 

Deze volledige detox gebeurd met de producten van VOYA. Het zeewier in deze producten bevat een goede dosis aan jodium. Jodium hebben we hard nodig om onze stofwisseling goed te laten werken, zorgt voor een evenwichtige hormoonbalans en beschermt ons tegen de gevolgen van toxische stoffen! Bij deze kuur kunt u kiezen tussen een kuur van 7 dagen of 14 dagen. De volledige kuur wordt steeds vooraf besproken en u krijgt een aangepast gezondheidsadvies om thuis verder op te volgen.

Acné

Onze op maat gemaakte kuur voorkomt dat uw poriën verstopt raken met schadelijke bacteriën. Bij het volgen van een normale routine merk je een zichtbaar verschil in het uiterlijk van uw huid. Chemische reinigingsmiddelen zijn gericht op het verminderen van de symptomen van acné maar gaan de huid vaak uitdrogen en zijn dus vaak hard voor de huid. 

Organische reinigingsmiddelen die natuurlijke ingrediënten bevatten zijn minder hard voor de huid. Onze VOYA's op zeewier gebaseerde biologische producten verwijdert vuil en andere onzuiverheden en is geweldig voor een acné-huidje. Het bevat onder andere organische lavendel, kamille die heel kalmerend werken. Het voorkomt dat uw poriën verstopt raken met schadelijke bacteriën. Bij het volgen van een normale routine merk je een zichtbaar verschil in het uiterlijk van uw huid. Samen bespreken we het verloop van de kuur en hoe je de verzorging het best verderzet thuis.

Anti-stress

Stress? Deze kuur zorgt ervoor dat alle processen in uw lichaam terug optimaal verlopen, zo komen lichaam en geest terug in balans. Stress is een reactie die we ervaren als we in contact komen met iets dat spanning of druk veroorzaakt. Zeewier is een natuurlijke bron aan magnesium. Magnesium is belangrijk voor de stofwisseling, werkt tegen spierverkrampingen en stress!