Facials

Self Discovery Radiance Facial - 60 min - 65 EUR

Deze prachtige biologische gelaatsbehandeling werkt diep reinigend, ontgiftend, revitaliserend en verhelderend en wordt specifiek aangepast aan uw huid en wensen. In deze behandeling zit een ontspannende gelaatsmassage waardoor de opgebouwde toxines in uw huid afgevoerd worden om de uitstraling van uw huid te verbeteren. De VOYA specialiste zal in de rust van de behandelingsruimte een huidanalyse uitvoeren en de producten selecteren die specifiek gaan inwerken op de noden en de probleemzones van uw huid. Daarbij wordt een combinatie gebruikt van zachte exfoliators, serums en maskers om uw huid de verzorging te geven die nodig is om zuiver, gevoed en in balans te zijn.

Anti-Aging Restorative - 70 min - 85 EUR

Deze geweldige anti-ageing behandeling is geschikt voor ieder huidtype vooral voor de persoon op zoek naar een werkende anti-ageing behandeling. De herstellende behandeling maakt gebruik van VOYA's met de hand geoogst zeewier welke heel krachtig huidveroudering tegengaat. Een mix van een antioxidant zeewiercomplex met een herstellende mix van aromatische oliën stimuleert de productie van collageen en reduceert fijne lijntjes en rimpels. Het resultaat is een stevigere huid met een prachtige uitstraling. 

Deluxe Facial Experience - 90 min - 110 EUR

Dit is de ultieme VOYA gelaatsbehandeling en laat u het beste van twee werelden ervaren. De behandeling start met een ontspannende rugmassage om u helemaal tot rust te brengen en spier- en gewrichtspijn weg te nemen. Tijdens de gelaatsbehandeling geniet u van een 20 minuten durende massage om uw huid diepgaand te hydrateren en te stimuleren. Een masker met de exclusieve remineraliserende VOYA Mermaids Purse afgedekt met vers geoogste zeewierbladeren zorgt voor dé ultieme verzorging. Uw huid is gevoed, oogt jonger, diepere rimpels zijn verminderd en uw huid straalt. De crème de la crème van alle gelaatsbehandelingen. 

Marine Eye Treatment - 45 min - 60 EUR

Een behandeling om vermoeide ogen weer te laten stralen, de tekenen van veroudering te laten verdwijnen en de zone rond de ogen intens te voeden. Deze behandeling is geschikt voor de meest gevoelige huid.

Intense Defence For men - 60 min - 65 EUR

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de mannelijke huid. De behandeling start met een diepe reiniging en exfoliatie op basis van bamboe en bevat een heerlijke gelaatsmassage alsook een voetmassage. VOYA's met de hand geoogst zeewier en VOYA's Mermaid Purse worden aangebracht om zelfs de meest gevoelige huid te verzachten. Ideaal voor mannen die te kampen hebben met irritatie na het scheren. Uw huid is gehydrateerd, gekalmeerd en voelt fris en mat aan.

Resurfacing Radiance Facial - 40 min - 60 EUR

Deze gelaatsverzorging heeft heel veel voordelen, want we gebruiken een AHA - peeling met fruitzuren. AHA is een verzamelnaam voor organische zuren die exfoliatie stimuleert en de celcyclus gaat versnellen. Het doel van deze gelaatsverzorging is om de bovenste huidlaag te verwijderen en de huid stimuleren om nieuwe huidcellen aan te maken. Je krijgt ook een geweldige hand- en arm massage terwijl dat de peeling op uw huid werkt. Je geniet ook van een fantastische hoofdmassage.