Massages

Voyager Massage Journey - 60 of 90 min - 60 EUR of 90 EUR

VOYA neemt je mee in een reis rond de wereld op het ritme van de zee. Een volledige ontspanningsmassage van top tot teen bestaande uit een volledige bodybrush, massage van de hoofdhuid, gelaatsmassage en een volledige lichaamsmassage. Een combinatie van zachte en stimulerende bewegingen helpen kwaaltjes en pijnen te bestrijden. Wordt aangepast aan uw persoonlijke noden.

Mindful Dreams Sleeping Ritual - 75 min - 85 EUR

Deze massage is ideaal om te ontspannen en te ontstressen. Deze ontspannende behandeling is ideaal na een bad.


Organic Muslin Bag Massage - 90 min - 95 EUR

Pure verwennerij voor al jouw zintuigen. Warme kruidenstempelmassage op basis van sinaasappel, kruidnagel, gember en zeewier. Deze weldaad voor je huid wordt door middel van warme kruidenstempels in de huid ingemasseerd waardoor de kostbare oliën uit het zeewier optimaal worden opgenomen. We gebruiken de beste kwaliteit zeewier en biologische oliën om je huid te exfolIëren en te verzorgen. De warmte vanuit de kruidenstempels verplaatst zich in de huid waardoor er een compleet gevoel aan ontspanning ontstaat en pijnen weggenomen worden.

Sport Massage - 30 min of 60 min - 30 EUR of 60 EUR

Sportmassage is de ideale manier om je spieren te laten herstellen. Door je spieren te laten masseren zorg je ervoor dat er een goede bloedcirculatie ontstaat. Wanneer je bloed goed door je lichaam kan stromen, worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan je lichaam zich sneller herstellen. Na een lichamelijke inspanning heb je immers melkzuur in je spieren ontwikkeld waardoor je je erg vermoeid voelt. Door middel van een massage zal echter de zogenaamde recuperatie worden versneld zodat je je eerder weer fit voelt. De olie op basis van zeewier zorgt ervoor dat uw lichaam opnieuw gevoed wordt en soepel blijft.