Behandelingen

Uiterlijke schoonheid begint bij innerlijke rust. Kom genieten met al je zintuigen in een oase van rust... En voel je terug als herboren!

Baden

Dompel jezelf onder in één van onze baden en geniet van de kracht van de natuur. Op basis van met de hand geoogst zeewier worden de extracten verwerkt in de verschillende baden die wij u aanbieden.

Prijslijst

Facials

Voor alle huidtypes, zowel voor hem als haar, bieden wij een aangepaste behandeling om zo uw huid terug te balanceren. U krijgt een gratis huidanalyse met een op maat gemaakt advies en verzorging voor thuis.

Prijslijst


Wraps

Onze huid krijgt het vaak hard te verduren. Temperatuur, aanraking met chemische stoffen, ontstekingen... Bij ons wordt uw huid intens gehydrateerd, de bloedcirculatie gestimuleerd door de kracht van de natuur, dat dankzij onze wraps.

Prijslijst

Massages

Nood aan rust, warmte en ontspanning? Of even uw spieren losmaken na het sporten? Kies voor een massage met oliën van de natuur, enkel zo wordt uw lichaam optimaal hersteld.

Prijslijst

Scrubs and Rubs

Luxueuze scrubs op basis van natuurlijke elementen uit de Westkust van Ierland. Ideaal voor het nieuwe seizoen of voor u vertrekt op reis.

Prijslijst