Baden

Lazy Days Zeewier Bad - 60 min - 45 EUR             

Dompel jezelf onder in een VOYA zeewier bad en geniet van de weldaden van biologisch, met de hand geoogst, zeewier van de ongerepte Westkust van Ierland. Dit bad ritueel stamt voort uit de traditie van de Ierse badhuizen. Deze behandeling hydrateert haar, huid en nagels en gaat huidveroudering tegen. Zeewier heeft een geweldige ontgiftende werking, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, het lymfesysteem wordt geactiveerd en ongewenste toxines worden verwijderd. Dit VOYA badritueel is uitermate geschikt als onderdeel van een detoxkuur. Deze oude traditie verzacht spier- en gewrichtspijnen en neemt stress en vermoeidheid weg. Water en thee inbegrepen, alsook badlinnen.

Modderbad - 60 min - 35 EUR

Op basis van met de hand geoogst zeewier waarvan de extracten verwerkt worden in het modderbad, op basis van turf en verrijkt met gember en sinaasappel. Dit modderbad is zeer rijk aan krachtige antioxidanten en mineralen. Deze oude traditie verzacht spier- en gewrichtspijnen en neemt stress en vermoeidheid weg. Water en thee inbegrepen, alsook badlinnen. 

Zeewier Aroma Zoutbad - 60 min - 35 EUR

Een aromatisch bad op basis van zout uit de Dode Zee gefuseerd met mineraalrijk zeewier en biologische aromatische oliën van mandarijn, limoen, citroen, kruidnagel en basilicum. Aromatische badzouten hebben een heilzame werking op het lichaam en geest. Is ideaal ter voorbereiding van een gelaats- of lichaamsmassage om het ontspannende effect te versterken.  Water en thee inbegrepen, alsook badlinnen.