Wraps


Organic Seaweed Leaf Wrap - 90 min - 110 EUR

De crème de la crème onder de wraps. Een volledige lichaamswrap met handgeoogst zeewier uit de Atlantsiche oceaan van de Westkust van Ierland. Deze detox-behandeling is bij uitstek ideaal in het kader van een afslankingsprogramma. De behandeling vangt aan met een exfoliatie op basis van gemalen zeewier. Nadien wordt uw lichaam ingewikkeld met verse zeewierbladeren van Atlantisch zeewier. Terwijl de vitaminen, mineralen en vetzuren vanuit het zeewier zorgen voor een tikkeltje magie, kan u genieten van een relaxerende massage van de hoofdhuid. Nadien volgt een massage met VOYA's Softly Does It. 

Organic Ocean Essence Body Wrap - 75 min - 85 EUR

Deze wrap is op basis van twee type zeewier welke de bloed- en lymfecirculatie ondersteunen en de huid intens voeden. Het helpt bij het ontgiften van uw lichaam en stimuleert de vernieuwing van beschadigde huidcellen. Voorafgaand geniet u van een volledige bodyscrub met VOYA's Time To Shine die de huid verstevigd en doet stralen. Deze behandeling is een ideale huidverjonger en werkt tegen cellulitis en verzacht pijn en vermoeidheid in de spieren. Terwijl het zeewier inwerkt, wordt u verwend met een heerlijke massage van de hoofdhuid.

Organic Tangle Me Up Body Wrap - 60 min - 70 EUR

Hydrateert de huid, ontspant pijnlijke en vermoeide spieren en vermindert stress en vermoeidheid. Het zeewier helpt bij het verstevigen van de huid en de antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen. Voor een betere opname en werking wordt het lichaam voorafgaand volledig geborsteld met cactushaar. 

Organic Warm Spiced Mud Wrap - 60 min - 75 EUR

Het vers met de hand geoogst zeewier uit de oceaan wordt verwerkt in een warm kruidig kleimasker voor het lichaam. Het extract is rijk aan antioxidanten en mineralen. De ideale behandeling voor als u een resultaat gericht bent. Deze wrap heeft namelijk een onmiddellijke effect op de huid en lichaam. De huid voelt steviger aan en de stofwisseling word flink gestimuleerd door middel van de ontgiftende werking. Een absolute anti- ageing booster. Met extracten van gember en sinaasappelen om al uw zintuigen te verwennen.